DSpace 日本語
 

九州産業大学図書館学術リポジトリ >

Browsing by Subject Sake yeast

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 1 of 1
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2007有用清酒酵母の開発(物質生命化学科)羽田野, 雄大; 一松, 時生; 大場, 孝宏; 末永, 光; 満生, 慎二; 境, 正志; Hatano, Yudai; Ichimatsu, Tokio; Oba, Takahiro; Suenaga, Hikaru; Mitsuiki, Shinji; Sakai, Masashi; ハタノ, ユウダイ; イチマツ, トキオ; オオバ, タカヒロ; スエナガ, ヒカル; ミツイキ, シンジ; サカイ, マサシ; 九州産業大学工学研究科 / 福岡県工業技術センター生物食品研究所 / 福岡県工業技術センター生物食品研究所 / 福岡県工業技術センター生物食品研究所 / 九州産業大学工学部 / 九州産業大学工学部
Showing results 1 to 1 of 1

 

Valid XHTML 1.0! Contact to Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository
3-1 2-chome Matsukadai Higashi-ku Fukuoka-shi 813-8503,JAPAN.
Phone: (092)-673-5863
Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository Staff