DSpace 日本語
 

九州産業大学図書館学術リポジトリ >
1 学部紀要 >
国際文化学部 >
九州産業大学国際文化学部紀要 >
第27号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11178/3319

Title: 17世紀における印刷術の発展とフランス食文化
Other Titles: L'essor de la gastronomie francaise grace au developpment de l'imprimerie au 17^e siecle
Authors: 松本, 孝徳
持田, 明子
MATSUMOTO, Takanori
MOCHIDA, Akiko
マツモト, タカノリ
モチダ, アキコ
九州産業大学大学院 国際文化研究科 博士課程(5年一貫制)3年 /
Issue Date: 15-Mar-2004
Publisher: 九州産業大学国際文化学会
URI: http://hdl.handle.net/11178/3319
Appears in Collections:第27号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KJ00004510295.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Contact to Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository
3-1 2-chome Matsukadai Higashi-ku Fukuoka-shi 813-8503,JAPAN.
Phone: (092)-673-5863
Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository Staff