DSpace 日本語
 

九州産業大学図書館学術リポジトリ >
1 学部紀要 >
国際文化学部 >
九州産業大学国際文化学部紀要 >
第32号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11178/3381

Title: 17-18世紀フランスにおける料理書出版の増加と上流階級との関係
Other Titles: L'augmentation des publications des livres de cuisine dans l'haute societe au XVII-XVIII siecle
Authors: 松本, 孝徳
持田, 明子
MATSUMOTO, Takanori
MOCHIDA, Akiko
マツモト, タカノリ
モチダ, アキコ
九州産業大学 /
Issue Date: 30-Nov-2005
Publisher: 九州産業大学国際文化学会
URI: http://hdl.handle.net/11178/3381
Appears in Collections:第32号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KJ00004510365.pdf809.17 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Contact to Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository
3-1 2-chome Matsukadai Higashi-ku Fukuoka-shi 813-8503,JAPAN.
Phone: (092)-673-5863
Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository Staff