DSpace 日本語
 

九州産業大学学術リポジトリ >
1 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper >
国際文化学部(Faculty of International Studies of Culture) >
九州産業大学国際文化学部紀要(Journal of the Faculty of International Studies of Culture Kyushu Sangyo University) >
第32号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11178/3381

Title: 17-18世紀フランスにおける料理書出版の増加と上流階級との関係
Other Titles: L'augmentation des publications des livres de cuisine dans l'haute societe au XVII-XVIII siecle
Authors: 松本, 孝徳
持田, 明子
MATSUMOTO, Takanori
MOCHIDA, Akiko
マツモト, タカノリ
モチダ, アキコ
九州産業大学 /
Issue Date: 30-Nov-2005
Publisher: 九州産業大学国際文化学会
URI: http://hdl.handle.net/11178/3381
Appears in Collections:第32号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KJ00004510365.pdf809.17 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! [Contact]
2-3-1 Matsukadai Higashi-ku,Fukuoka-shi, Fukuoka-ken 813-8503 Japan
Kyushu Sangyo University Library Institutional Repository Staff
TEL:092-673-5365
Mail:zasshi@ip.kyusan-u.ac.jp